Best Keto Bread

 Το καλύτερο κέτο ψωμί

Η αγαπημένη μας χρήση αυτού του ψωμιού! Ψημένο με πολύ βούτυρο. 😋


Επαγγελματική συμβουλή: Το κλειδί είναι να κάνετε τα χτυπημένα ασπράδια σας όμορφα και σφιχτά. Οι κορυφές πρέπει να κρατούν ευθεία όταν σηκώνετε τα χτυπητήρια σας από τα λευκά.


Για 100+ υπέροχες συνταγές κετο, ρίξτε μια ματιά στο νέο μας βιβλίο μαγειρικής Κέτο για τους λάτρεις των υδατανθράκων.


Έφτιαξε αυτό; Πείτε μας πώς πήγε στην παρακάτω ενότητα σχολίων!


: 1 μερίδα(ες)

: 10

: 1 10

: 1830

6 μεγάλα αυγά

1/2 κουτ. κρέμα ταρτάρ

1/4 γ. (1/2 ραβδί) βούτυρο, λιωμένο και κρυωμένο

1 1/2 γ. αλεύρι αμυγδάλου ψιλοτριμμένο

1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ

1/2 κουτ. αλάτι kosher


  1

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 375° και στρώνουμε ένα ταψί 8"-x-4" με λαδόκολλα. Ξεχωρίστε τα ασπράδια και τους κρόκους.

  2

Σε ένα μεγάλο μπολ, συνδυάστε τα ασπράδια και την κρέμα ταρτάρ. Χρησιμοποιώντας ένα μίξερ χειρός, χτυπήστε μέχρι να σχηματιστούν σφιχτές κορυφές.

  3

Σε ένα ξεχωριστό μεγάλο μπολ χρησιμοποιώντας ένα μίξερ χειρός, χτυπήστε τους κρόκους με το λιωμένο βούτυρο, το αλεύρι αμυγδάλου, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι. Διπλώνουμε το 1/3 από τα χτυπημένα ασπράδια μέχρι να ενσωματωθούν πλήρως και μετά διπλώνουμε τα υπόλοιπα.

  4

Ρίχνουμε το κουρκούτι στο ταψί και λειαίνουμε από πάνω. Ψήνετε για 30 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει ελαφρώς η κορυφή και η οδοντογλυφίδα να βγει καθαρή. Αφήστε το να κρυώσει 30 λεπτά πριν το κόψετε.