Δείπνο με γεμιστό κοτόπουλο Primavera
Αυτό είναι το αντίθετο του βαρετού, χωρίς γεύση στήθος κοτόπουλου. Είναι κυριολεκτικά γεμάτο με πολύχρωμη γεύση. Μπόνους: Είναι τρελά καλό για σένα!
ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ: 4 μερίδες
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 15 λεπτά
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 25 λεπτά
ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ: 40 λεπτά
CAL/SERV: 410
Συστατικά
4 στήθη κοτόπουλου χωρίς κόκαλα, χωρίς δέρμα (περίπου 1 1/2 κιλό)
1 κολοκυθάκι, κομμένο στη μέση και κομμένο σε λεπτές φέτες σε μισοφέγγαρα
3 μέτριες ντομάτες, κομμένες στη μέση και κομμένες σε λεπτές φέτες σε μισοφέγγαρα
2 κίτρινες πιπεριές κομμένες σε λεπτές φέτες
1/2 κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες
2 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1 κουτ. ιταλικά καρυκεύματα
Αλάτι kosher
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
1 γ. τριμμένη μοτσαρέλα
Φρεσκοκομμένος μαϊντανός, για γαρνίρισμα
Δείτε Όλες τις Διατροφικές Πληροφορίες
Κατευθύνσεις
ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΟΥ
Βήμα 1
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 400°. Κάντε σχισμές σε κάθε στήθος κοτόπουλου, προσέχοντας να μην το κόψετε τελείως και γεμίστε με κολοκυθάκια, ντομάτες, πιπεριές και κόκκινο κρεμμύδι.
Βήμα 2
Περιχύνετε με λάδι και αλατοπιπερώνετε. Πασπαλίζουμε με μοτσαρέλα.
Βήμα 3
Ψήστε μέχρι να ψηθεί το κοτόπουλο και να μην είναι πλέον ροζ μέσα, 25 λεπτά.
Βήμα 4
Γαρνίρουμε με μαϊντανό πριν το σερβίρουμε.
Μπορείτε να γεμίσετε αυτό το κοτόπουλο με ΣΧΕΔΟΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. Δοκιμάστε ζαμπόν σε φέτες, ελβετικά τσιπς και τουρσί ή λιαστή ντομάτα, ελιές καλαμάτας και φέτα.