Pollo Cajún El condimento cajún es una de las 5 mejores mezclas de condimentos para nuestros chefs de Test Kitchen. (Si no nos cree, consulte nuestra multitud de recetas cajún, incluido este irreal camarón cajún). Nos encantan los sabores picantes y picantes que puede aportar a todo lo que toca y ahora, el pollo cajún está aquí para darle vida a tu cena entre semana. Y está absolutamente relleno de pimientos y queso. Ese sabor picante también lo convierte en un contendiente sobrante perfecto porque ese sabor dura y perdura. Simplemente guárdelo en un recipiente hermético en el refrigerador y puede durar hasta 4 días. Después del primer bocado, te preguntarás por qué no has rellenado tu pollo durante años. ¿Intentaste hacerlo? ¡Háganos saber cómo le fue en los comentarios a continuación! RENDIMIENTO: 4 porciones TIEMPO DE PREPARACIÓN: 10 minutos TIEMPO DE COCCIÓN: 30 minutos TIEMPO TOTAL: 45 minutos CAL/SERVICIO: 534 Ingredientes 2 cucharadas. aceite de oliva virgen extra 1 c. cebolla mediana, picada 1 c. pimiento rojo y verde, cortado en cubitos Sal kosher Pimienta negra recién molida 4 pechugas de pollo deshuesadas y sin piel 1 c. queso cheddar rallado 2 cucharadas. condimento de Cajun Direcciones Paso 1 Precalienta el horno a 350°. En una sartén grande refractaria a fuego medio, caliente el aceite. Agregue las cebollas y los pimientos y cocine hasta que estén tiernos, 5 minutos. Condimentar con sal y pimienta. Retirar del fuego y dejar enfriar un poco. Paso 2 Con un cuchillo de cocina afilado, cree un bolsillo en cada pechuga de pollo. Rellene cada uno con la mezcla de verduras y luego cubra con queso cheddar. Sazone todo el pollo con condimento cajún, sal y pimienta. Paso 3 Agregue el pollo a la sartén y hornee hasta que esté bien cocido, aproximadamente 25 minutos.

 Κοτόπουλο Cajun


Το καρύκευμα Cajun είναι ένα από τα κορυφαία 5 μείγματα καρυκευμάτων για τους σεφ της Test Kitchen μας. (Αν δεν μας πιστεύετε, ρίξτε μια ματιά στις πολλές συνταγές cajun, συμπεριλαμβανομένης αυτής της εξωπραγματικής γαρίδας cajun). Λατρεύουμε τις πικάντικες, ζουμερές γεύσεις που μπορεί να προσφέρει σε ό,τι αγγίζει και τώρα, το κοτόπουλο cajun είναι εδώ για να εμπλουτίσει το βραδινό σας δείπνο. ΚΑΙ είναι απολύτως γεμιστό με πιπεριές και τυρί. Αυτή η νοστιμιά το καθιστά επίσης τέλειο υποψήφιο για τα υπολείμματα γιατί αυτή η γεύση διαρκεί και διαρκεί. Απλώς αποθηκεύστε το σε αεροστεγές δοχείο στο ψυγείο και μπορεί να διαρκέσει έως και 4 ημέρες. Μετά την πρώτη σας μπουκιά θα αναρωτιέστε γιατί δεν γεμίζετε το κοτόπουλο σας εδώ και χρόνια!


Δοκίμασες να το φτιάξεις; Πείτε μας πώς πήγε στα σχόλια παρακάτω!


ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ: 4 μερίδες

ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10 λεπτά

ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 30 λεπτά

ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ: 45 λεπτά

CAL/SERV: 534

Συστατικά

2 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

1 γ. μέτριο κρεμμύδι, κομμένο σε κύβους

1 γ. κόκκινη και πράσινη πιπεριά, κομμένη σε κύβους

Αλάτι kosher

Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

4 στήθη κοτόπουλου χωρίς κόκαλα και πέτσα

1 γ. τριμμένο τσένταρ

2 κ.σ. Καρύκευμα Cajun


Κατευθύνσεις


Βήμα 1

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 350°. Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά, ζεσταίνουμε το λάδι. Προσθέστε τα κρεμμύδια και τις πιπεριές και μαγειρέψτε μέχρι να μαλακώσουν, για 5 λεπτά. Αλατοπιπερώνουμε. Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει ελαφρώς.

Βήμα 2

Με ένα κοφτερό μαχαίρι, δημιουργήστε μια τσέπη σε κάθε στήθος κοτόπουλου. Γεμίστε το καθένα με μείγμα λαχανικών και στη συνέχεια με τσένταρ. Αλατοπιπερώνετε το κοτόπουλο παντού με καρυκεύματα Cajun, αλάτι και πιπέρι.

Βήμα 3

Προσθέστε το κοτόπουλο στο τηγάνι και ψήστε μέχρι να ψηθεί καλά, περίπου 25 λεπτά.