Bacon Guac Bombs

 Βόμβες Bacon Guac

Μπέικον + γκουακαμόλε = ο ιδανικός μας συνδυασμός πάντα. Βάλτε τα σε σχήμα μπουκιάς, όπως αυτές σε αυτές τις σνακ βόμβες, και πραγματικά δεν χορταίνουμε. Το σπιτικό γουακαμόλε τυλίγεται σε κομμάτια μπέικον σε αυτές τις φιλικές προς την κετο εφαρμογές που είναι εξίσου ιδανικές για σνακ όλη την ημέρα όπως και στο πάρτι του Super Bowl.


Λατρεύουμε τη συνταγή γκουακ που συμπεριλάβαμε εδώ (γευστική αλλά εξαιρετικά απλή στη δημιουργία), αλλά μη διστάσετε να πειραματιστείτε με τα αγαπημένα σας μείγματα γκουακαμόλε. Δεν είστε λάτρης της ζέστης; Αφαιρέστε τους σπόρους από το jalapeño σας ή ξεφορτωθείτε εντελώς. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα το σπιτικό, το καλύτερο γκουακαμόλε μας αν ψάχνετε για inspo για τα καλύτερα μείγματα γκουακ. Ψάχνετε για γλυκές αντί για αλμυρές λιπαρές βόμβες; Κανένα πρόβλημα—τα μπισκότα και οι βόμβες κρέμας, μπράουνι και ζύμης μπισκότων είναι εδώ για να δημιουργήσουν το απόλυτο γλυκό και αλμυρό άλειμμα.


Αυτές οι μπουκιές μπορούν να γίνουν εκ των προτέρων για να τις απολαύσετε όλη την εβδομάδα ή πριν από το επερχόμενο πάρτι σας. Απλώς ετοιμάστε και φυλάξτε το στο ψυγείο και, στη συνέχεια, απολαύστε το όλη την εβδομάδα όταν είστε έτοιμοι για μια έκρηξη γεύσης!


Φτιάχτηκαν αυτά τα μικρά παιδιά; Πείτε μας πώς πήγε στα σχόλια παρακάτω!


: 15 μερίδες

: 10

: 45

: 182

12 φέτες μπέικον, ψημένες και θρυμματισμένες

ΓΙΑ GUACAMOLE

2 αβοκάντο, χωρίς τα κουκούτσια, ξεφλουδισμένα και πολτοποιημένα

6 oz. τυρί κρέμα, μαλακωμένο

Χυμός από 1 λάιμ

1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη

1/4 κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

1 μικρό jalapeno (με σπόρους αν προτιμάτε λιγότερη φωτιά), ψιλοκομμένο

2 κ.σ. φρεσκοκομμένο κόλιανδρο

1/2 κουτ. κύμινο

1/2 κουτ. τσίλι σε σκόνη

Αλάτι kosher

Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι


  1

Σε ένα μεγάλο μπολ, συνδυάστε όλα τα υλικά γουακαμόλε. Ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν (ορισμένα κομμάτια είναι εντάξει) και αλατοπιπερώνουμε. Το βάζουμε στο ψυγείο να σφίξει ελαφρά, για 30 λεπτά.

  2

Τοποθετήστε το θρυμματισμένο μπέικον σε ένα μεγάλο πιάτο. Χρησιμοποιώντας μια μικρή σέσουλα μπισκότων, αφαιρέστε το μείγμα γουακαμόλε και τοποθετήστε το μέσα στο μπέικον. Ρολό για παλτό με μπέικον. Επαναλάβετε μέχρι να χρησιμοποιηθεί όλο το γουακαμόλε και το μπέικον. Φυλάσσεται στο ψυγείο.